Künstler News Burak Özçivit'ten heyecanlandıran Kuruluş Osman paylaşımı!

Burak Özçivit'ten heyecanlandıran Kuruluş Osman paylaşımı!

umut umut

İki sezondur ATV ekranlarında yayınlanan ve büyük bir başarı yakalayan "Kuruluş Osman" dizisi bu akşam üçüncü sezonuyla izleyicisiyle buluşacak.

Burak Özçivit'in başrol oynadığı dizide güçlü bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Burak Özçivit yeni sezon öncesi çok heyecanlı. Oyuncu, dizinin afişini Instagram hesabından yayınlayarak heyecanını takipçileriyle paylaştı.

'Kuruluş Osman' dizisi 16 yeni oyuncuyla yeni dönem başlıyor… Bu kadar çok kişinin transfer olması, hikayede birçok yeni karakterin izleyici karşısına çıkacağı anlamına geliyor. Bu da senaryonun yenilendiğini ve etkili bir sezon başlangıcının yapılacağını gösteriyor.

Burak Özçivit'ten heyecanlandıran Kuruluş Osman paylaşımı! 7

Kuruluş Osman'a yeni oyuncular arasında Serhat Kılıç, Yıldıray Şahinler, Rüzgar Aksoy, Şeyma Korkmaz, Serdar Kayaokay, Melis Gürhan, Gizem Kala, Can Bartu Arslan, Serhat Parıl, OğuzkulÇ Karbi, Ruzl Rec , Yiğit Eser ve Ali Karaağaç.

Öte yandan geçtiğimiz sezon dizide 'Selcan Hatun' karakterine hayat veren Didem Balçın, Instagram hesabından yaptığı bir açıklama ile hamile olduğu için diziye ara verdiğini duyurdu. Başta yapımcı Mehmet Bozdağ olmak üzere yönetmenlere, set ekibine ve oyuncu arkadaşlarına teşekkür eden Balçın, "Tekrar görüşene kadar hoşçakalın" notunu yazdı. Afişteki oyuncunun 3. sezonda diziye döneceği anlaşıldı.

Sürpriz karakterleri ve yeniden kurgulanan senaryosuyla 'Kuruluş Osman' yapımcılığını Bozdağ Film'in üstlendiği üçüncü sezonda yine ekranlara damgasını vuracak gibi görünüy